Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ
 ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά το πέρας της 4ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώθηκε από τον Δήμο μας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Αναστάσιο Σωτηρόπουλο και κ. Αναστάσιο Μαυρουδάκο, καθώς επίσης και την Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου μας κ. Αγγελική Νάζου, για την άριστη διοργάνωση και μέριμνα της αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 στο νησί μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», που με χαμόγελο και μεγάλη προθυμία πραγματοποίησε την αιμοληψία, καθώς επίσης και το προσωπικό του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας «Παναγία Φανερωμένη», που με μεγάλη διάθεση προσφοράς στάθηκε επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Ευχαριστώ θερμά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της προσπάθειάς μας.

Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Δρακόπουλο για την συγκατάθεσή του να τοποθετηθεί πανό σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία σε δικό του οίκημα στο λιμάνι καθώς επίσης και τον κ. Δημήτρη Παγάνη για την δωρεάν φύλαξη του οχήματος του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», στο χώρο στάθμευσης στο Μετόχι.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως οφείλω να το απονείμω σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για την ανιδιοτελή προσφορά τους και την τεράστια ανθρωπιά που επέδειξαν, δίνοντας αίμα και ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Χάρη στην τεράστια αυτή προσφορά συγκεντρώθηκαν 49 μονάδες αίματος, οι οποίες σίγουρα θα φανούν χρήσιμες σε δύσκολες στιγμές συμπολιτών μας.

Τέλος, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας βλέπουμε ότι η συμμετοχή νέων αιμοδοτών ενισχύεται, δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο να μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα για προσφορά ελπίδας και ζωής στο συνάνθρωπό μας.

  Ο Δήμαρχος ΄Υδρας


Αγγελος Λ. Κοτρώνης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου