Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η ΄Υδρα γιορτάζει και εφέτος


Ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Ύδρας, επιθυμώντας να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους και να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα στο νησί μας, διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

10.30: «ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ», παράσταση κουκλοθέατρου για παιδιά έως   7 ετών, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

10.30: «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ», θεατρική παράσταση από το θέατρο ΘΥΜΕΛΗ  για παιδιά 6 – 12 ετών, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

10.00: Προβολή κινηματογραφικής ταινίας, για εφήβους, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» σε συνεργασία με το «ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ»

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

19.30: “MUSIC DIAMONDS -  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ”
Ένα μουσικό ερμηνευτικό ταξίδι με τα πιο χαρακτηριστικά, αγαπημένα τραγούδια γνωστών ερμηνευτριών, από την Barbara Streisand, την Shirley Bassey, την Celine Dion, την Whithney Houston, την Lisa Minelli έως την Μαρινέλλα, την Τζένη Βάνου, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Χαρούλα Αλεξίου, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, την Τάνια Τσανακλίδου, τη Βίκυ Μοσχολιού, την Άννα Βίσση, την Ελευθερία Αρβανιτάκη κ.α. Μια ξεχωριστή ερμηνευτική αλλά και διασκεδαστική μουσική παράσταση, ιδανική για όλες τις ηλικίες, που θα ενθουσιάσει το κοινό με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»
Ερμηνεύει η γνωστή ερμηνεύτρια ΛΟΡΝΑ και μαζί της συμμετέχει ο Μάνος Καρδάρας. Στο πιάνο συνοδεύει ο διακεκριμένος πιανίστας Νικόλας Μπράβος.
                                                                                     
ΤΡΙΤΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

11.00: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Δήμου Ύδρας και ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας.

12.00: «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…»,  Ο Άγιος Βασίλης, όπως κάθε χρόνο, έρχεται στο λιμάνι και μοιράζει  δώρα και χαρά σε όλα τα παιδιά της Ύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου