Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Μια χρήσιμη ενημέρωση μήπως μας κλέβουν ;


Μήπως και γλυτώσουμε κανένα Ευρώ!!! Κλήσεις προς πενταψήφιους ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ....ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ  Αντί να καλούμε τον πενταψήφιο    ( π.χ  56895 υποθετικός αριθ.) βάζουμε πρόθεμα το 210 και στο τέλος 00, δηλ.210 56895 00 και χρεωνόμαστε αστικό." Το ταδε νούμερο" και γενικά όλες αυτές οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την υπηρεσία σύνδεσης με έναν αριθμό.Είναι μια υπηρεσία που την προβάλλουν γιατί εμείς χρεωνόμαστε  ενώ αυτοί κερδίζουν.Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόϊδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη υπηρεσία. Ήρθε η ώρα να τους κοροιδέψουμε εμείς.  
Από σταθερό τηλέφωνο καλούμε το π.χ 210 5689500 που αν έχουμε εναλακτικό πάροχο με δωρεάν σταθερά δεν χρεωνόμαστε,αν όχι την χρεωνόμαστε σαν αστική, και τους λέμε με συνδέετε στο 69 τάδε? και σου λένε "Ευχαριστούμε σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση συνεχίζεται"
  
Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι: 210 + υπηρεσία + 00
 
Οι εταιρείες αυτές ψοφάνε να τους καλέσουμε να μας συνδέσουν και να χρεωνόμαστε υποτίθεται.

Γενικά ότι πενταψήφιο αριθμό ξέρετε ισχύει το 210 + αριθμός + 00
 
Αυτά μόνο από σταθερό από κινητό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
 
Άντε και καλές κλήσεις μην χρεώνεστε!
 
NEO!!!  Καλέστε 210 και εναν πενταψήφιο (τον ψάχνω) 00  και ζητήστε σύνδεση με κινητά ή σταθερά εξωτερικού προς όλον τον κόσμο


ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

Ενα μικρό δωράκι απο όλους εμάς που φροντίζουμε την σωστή σας ενημέρωση, (μια πράξη πραγματικής αγάπης), για τις  δύσκολες φετινές γιορτές μας, θέλοντας να σας προσφέρουμε με έργα και όχι με λόγια που φεύγουν και ξεχνιούνται. Ο Ελληνας πάντα θα βρίσκει λύσεις για όλα....... να το θυμάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου