Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Από το γραφείο τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου εξεδώθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Βραδινές ώρες χθες, κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) ζήτησε τη συνδρομή της Λιμενικής Αρχής Ύδρας, μέσω του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, για την προσαγωγή στον Πειραιά με το Ε/Γ-Τ/Χ «FLYING CAT I» Ν.Π. 9733, στις 21:55, δύο ατόμων που είχαν συλληφθεί από το ανωτέρω κλιμάκιο.
Η μετακίνηση των συλληφθέντων στο πλοίο ακυρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, καθότι είχε συγκεντρωθεί πλήθος ατόμων (60 με 80) έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, με σκοπό να παρεμποδίσουν τη διαδικασία προσαγωγής.
Αμέσως μετά τον κατάπλου του «FLYING CAT I» την 21.45 στο λιμάνι, άρχισε η διαδικασία επιβίβασης επιβατών με προορισμό τον Πειραιά.
Μετά το τέλος της επιβίβασης των επιβατών, συγκεντρωμένο πλήθος εισήλθε εντός του πλοίου εξαιτίας λανθασμένης πληροφόρησης κατοίκων του νησιού, σχετικά με επικείμενη μεταφορά στον Πειραιά με το εν λόγω πλοίο, καταστηματάρχη κατοίκου Ύδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές για φορολογικές παραβάσεις. Κάποιοι εξ΄αυτών διαπληκτίστηκαν με τα μέλη του πληρώματος, πλην όμως, άμεσα στελέχη του Λιμεναρχείου Ύδρας, με παρέμβασή τους, τους οδήγησαν εκτός πλοίου και το «FLYING CAT I» απέπλευσε εντός του προγραμματισμένου χρόνου στις 22.00, με προορισμό τον Πειραιά. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου