Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Άμεση Αντίδραση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α΄ΠΕΙΡΑΙΩΣ &   ΝΗΣΩΝ
και ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ
Ο Υδραϊκός Λαός, το Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά, είμαστε πολύ θορυβημένοι με το θέμα το οποίο τόσο ξαφνικά προέκυψε και αφορά την Διυπουργική Απόφαση με την οποία εκχωρούνται 23 λιμάνια της Χώρας, μεταξύ των οποίων και το ιστορικό και μοναδικό σε φυσικό κάλλος  λιμάνι της Ύδρας, στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Ουδείς γνωρίζει τα περί της αποφάσεως αυτής και ο Δήμος μας στις δικαιολογημένες απορίες των Συμπατριωτών μας,  δεν μπορεί να δώσει καμία συγκεκριμένη απάντηση.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας σήμερα στις 09.00 με την αρμόδια Υπηρεσία του ΤΑΙΠΕΔ, δεν πήραμε καμία συγκεκριμένη απάντηση, με αποτέλεσμα οι ανησυχίες μας και οι απορίες μας δικαιολογημένα να διογκώνονται.
Κύριε Βουλευτά και κύριε Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, παρακαλούμε θερμά, να διερευνήσετε το πολύ φλέγον για το Νησί μας θέμα, το οποίο τόσο ξαφνικά ενέσκηψε και να μας ενημερώσετε σχετικά.
Ευνόητο είναι ότι ό Δήμος μας είναι στο πλευρό σας και σε συνεχή  επαγρύπνηση, ώστε από κοινού να διερευνήσουμε το όλο θέμα και να πράξουμε τα πρέποντα.
Παρακαλούμε θερμά, να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν για τις δικές σας ενέργειες, ώστε και εμείς να είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τους Συμπολίτες μας, οι οποίοι δικαιολογημένα ανησυχούν.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,   Άγγελος Λ. Κοτρώνης 
                                                                Δήμαρχος Ύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου