Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Επιτυχία του ΑΤ Υδρας



Oι δυο νεαροί αλλοδαποί εντοπίστηκαν τη στιγμή που έβγαιναν από ένα εξοχικό «φορτωμένοι» με κλοπιμαία, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα όπου ανακρίνονται
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δυο κακοποιοί που αναστάτωσαν τις τελευταίες ημέρες το ήσυχο νησί της Υδρας, με απανωτές διαρρήξεις σε εξοχικά σπίτια και παραθεριστικές κατοικίες. Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν κάθε σπιθαμή του νησιού τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τα ξημερώματα της Κυριακής.

Oι δυο νεαροί αλλοδαποί εντοπίστηκαν τη στιγμή που έβγαιναν από ένα εξοχικό «φορτωμένοι» με κλοπιμαία, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα όπου ανακρίνονται. Οι δράστες εκμεταλλεύονταν την απουσία των ενοίκων που βρίσκονταν στις παραλίες του νησιού ή σε εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης, για να παραβιάζουν πόρτες και παράθυρα και να εισβάλλουν στα δωμάτιά τους, από τα οποία έκλεβαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και οι άνδρες του τοπικού τμήματος θα καλέσουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών στα οποία καταγράφηκαν διαρρήξεις για να τα αναγνωρίσουν και να τους επιστραφούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως τώρα η προανάκριση έχει οδηγήσει στη διαλεύκανση έξι ή επτά διαρρήξεων, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι αλλοδαποί «ποντικοί» έχουν χτυπήσει και κατοικίες των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν βρίσκονται αυτή την εποχή στην Ύδρα και οι κλοπές δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη.

Εκείνο που ερευνούν επίσης οι αστυνομικοί, είναι με ποιον τρόπο σκόπευαν να βγάλουν τα κλοπιμαία από την Ύδρα οι δυο αλλοδαποί, που θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση η οποία διερευνά αν έχουν δράσει και σε άλλες περιοχές της χώρας.αναδημοσίευση 
http://wwwhydramysoul.blogspot.gr/2013/07/y.html πηγή:
 http://www.protothema.gr/greece/article/298142/sunelavan-diarriktes-pou-eihan-rimaxei-tin-ydra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου