Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ευχαριστίες Δημάρχου ΄Υδρας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ

ΥΔΡΑ 28.5.2012

Κύριο
Δημήτρη Κατσικάρη
Αντιπεριφερειάρχη Νήσων
Ακτή Ποσειδώνος 14- 16
18531 Πειραιά




  

                                                                          


 

          Αγαπητέ κ. Αντιπεριφερειάρχη,

          Ο Υδραϊκός Λαός, το Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά, θερμά σας ευχαριστούμε για την μεγάλη έμπρακτη αγάπη σας και το μεγάλο σας ενδιαφέρον στο μοναδικό νησί μας.
Απόδειξη, η ένταξη του τόσο ζωτικού και αναγκαίου έργου της εγκατάστασης, επεξεργασίας καθαρισμού λυμάτων και ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης της Ύδρας.
Το σημαντικό αυτό έργο για το νησί μας, μετά από συντονισμένες προσπάθειες και υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ύδρας, εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΕΡΡΑΑ), με προϋπολογισμό 11.826.124,09 ευρώ.
Το έργο αυτό, όπως πολύ σωστά και εσείς επισημαίνετε, θα λύσει χρονίζοντα προβλήματα και θα δώσει άλλο πρόσωπο στο χαρακτήρα του ιδιαίτερου από κάθε άποψη νησιού μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό, ο οποίος μαζί με εσάς, με συγκινητική αγάπη και ενδιαφέρον, μας συμπαραστέκεστε σε κάθε μας προσπάθεια, που αποβλέπει στην βελτίωση και την ποιοτική αναβάθμιση του επί πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένου Τόπου μας.
Έτσι έργα, όπως η κατασκευή σύγχρονου Γηπέδου στο νησί μας, την μελέτη του οποίου αφιλοκερδώς παραχώρησε στον Δήμο μας ο αρχιτέκτονας Καθηγητής του ΕΜΠ κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, η τοποθέτηση σημαδούρας, η επισκευή του Νηπιαγωγείου και άλλα πολλά, έχουν ήδη δρομολογηθεί και σε λίγο θα είμαστε σε θέση να τα «καμαρώσουμε» όλοι μαζί.
Ευχαριστούμε θερμά τις τεχνικές Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Νήσων και τον διευθυντή κ. Αθανάσιο Μοσχολέα για τις μεγάλες τους προσπάθειές και όλους όσους συνέβαλλαν στην προώθηση αυτού του μεγάλου έργου.
Αγαπητέ κ. Αντιπεριφερειάρχη, αφού σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για την αμέριστη συμπαράστασή σας, σας παρακαλούμε θερμά να «τρέξουμε» αυτά τα έργα, ώστε σύντομα να τα δούμε υλοποιημένα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες,

Άγγελος Λ. Κοτρώνης
                                                             Δήμαρχος Ύδρας


ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ 18040
Τηλ. 22983 20 200 - 22980 52210 - 22980 53003  Fax 22980 53482
www.ydra.gov.gr   email: dimosydr@otenet.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου