Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η Ε.Υ.Δ.Α.Π. δέσμευσε χρήματα της Αίγινας

Σε δέσμευση χρημάτων του Δήμου Αίγινας προχώρησε η Ε.Υ.Δ.Α.Π. Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε εχθές και τα χρήματα δεσμεύτηκαν από το λογαριασμό του Δήμου στην Εμπορική Τράπεζα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ το ποσόν που δεσμεύτηκε είναι περίπου 250.000€ και αντιπροσωπεύει το 10% του ληξιπρόθεσμου χρέους του Δήμου Αίγινας στην Ε.ΥΔ.Α.Π.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Ε.ΥΔ.Α.Π. εισπράττει με τέτοιο τρόπο τα χρήματά της από την Αίγινα: επί Δημαρχείας Π. Κουκούλη είχε προχωρήσει σε κατάσχεση ενός πολύ μεγαλύτερου ποσού. Τότε, άνω του 1,6 εκατομμυρίων € είχαν δεσμευτεί και εκταμιευτεί από την Ε.ΥΔ.Α.Π., αιφνιδιάζοντας δυσάρεστα το τότε επιτελείο του Δήμου αλλά και μειώνοντας αισθητά το χρέος του Δήμου προς την Εταιρεία.

Το περίεργο στην τωρινή δέσμευση είναι ότι, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο Δήμαρχος, ο ίδιος ο κ. Σ. Σακκιώτης ήταν σε προσωπική επαφή με στελέχη της Ε.ΥΔ.Α.Π., προκειμένου να διακανονισθεί το χρέος. Όμως η Εταιρεία έδειξε να μην το σέβεται… Πηγή:Αναδημοσίευση απο http://neaepohi.gr/index.php/saronikos-news/aigina/i-e.id.a.p.-desmeise-xrimata-tis-aiginas.html

Συμπέρασμα: Η Ε.Υ.Δ.Α.Π δεν είναι ιδιώτης - πλοιοκτήτης είναι .....κάτι άλλο που εάν ο Δήμος μας της όφειλε αυτά που οφείλουμε στον ιδιώτη τώρα η σημαία του νησιού μας θα έγραφε ΕΥΔΑΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου