Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η χλιδάτη ζωή του μακελάρη της Ύδρας στην Κυψέλη

Μια χλιδάτη ζωή φέρεται να έκανε ο μακελάρης της Ύδρας, ο 39χρονος Γεωργιανός ο οποίος θεωρείται ο εγκέφαλος και ο αρχηγός της σπείρας των επτά ομοεθνών του που βασάνισαν και δολοφόνησαν τον 67χρονο ιδιοκτήτη εστιατορίου Μανώλη Οικονόμου ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος κυκλοφορούσε με πανάκριβα ρούχα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν της επώνυμης φίρμας Gucci, ενώ δεχόταν συχνά επισκέψεις στο σπίτι του από άτομα τα οποία κυκλοφορούσαν με πολυτελή αυτοκίνητα.
Οι κάτοικοι τη οδού Λέλας Καραγιάννη, όπου διέμενε το τελευταίο δίμηνο ο 39χρονος δολοφόνος, μιλούν για έναν απόμακρο άνθρωπο ο οποίος έβγαινε σπάνια από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που είχε νοικιάσει. Ωστόσο, σε όλους είχε κάνει εντύπωση το ακριβό του ντύσιμο, αφού ντυνόταν μόνο με κομμάτια επωνύμων οίκων μόδας.
Πάντως, ο μακελάρης της Ύδρας κυκλοφορούσε στους δρόμους της Κυψέλης συγκεκριμένες ώρες για να μην δίνει το στίγμα του στις διωκτικές αρχές καθώς, όπως αναφέρουν στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής, τον έβλεπαν μόνο νυχτερινές ώρες.
Τις ίδιες ώρες έβλεπαν και τους φίλους του να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους στην οδό Λέλας Καραγιάννη και να ανεβαίνουν στον διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που διέμενε. Αυτό, όμως, που έκανε μεγάλη εντύπωση στους γείτονές του ήταν οι εμφανίσεις του στο μπαλκόνι του σπιτιού, καθώς συχνά έβγαινε σε αυτό γυμνός, μιλώντας τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα στο κινητό του τηλέφωνο.
Eίχε αποφυλακιστεί ένα μήνα πριν το άγριο έγκλημα
Από τις πρώτες ημέρες μετά το άγριο έγκλημα η αστυνομία συγκρότησε ειδική ομάδα η οποία την Τρίτη εντόπισε τον 39χρονο να κινείται με αυτοκίνητο στην Καλλιθέα. Η ομάδα ακολούθησε τον 39χρονο και τελικά τον συνέλαβε λίγη ώρα αργότερα στο κέντρο της Αθήνας.
Στην κατοχή του βρέθηκε ένα διαβατήριο με τα στοιχεία άλλου Γεωργιανού στο οποίο είχε βάλει τη δική του φωτογραφία.
Όπως διακριβώθηκε ο 39χρονος είχε συλληφθεί το 2011 μαζί με έναν άλλο Γεωργιανό για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών.
Ένα μήνα, όμως, πριν το άγριο έγκλημα και συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου του 2015 είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου εξέτιε την ποινή του, όπως ακριβώς δηλαδή είχε συμβεί και για τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.
Η αστυνομία, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από τον διευθυντή Ασφαλείας, έφτασε στα ίχνη του Γεωργιανού από τα ίχνη DNA που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βοήθησαν τελικά στον εντοπισμό και τη σύλληψή του σχεδόν τρεις μήνες μετά το άγριο φονικό.πηγή:http://www.msn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου