Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Δείτε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεδομένα της 28ης μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου και όχι τις κακομοιριές των καναλιών του συστήματος!Το κείμενο που ακολουθεί το είχα δημοσιοποιήσει πριν 5 χρόνια, μετά από μια προσπάθεια να βρω στοιχεία από υπουργεία και να καταδείξω (μπας και ξυπνήσει κανένας...) ότι η Ελλάδα είναι μια πραγματικά δυνατή χώρα, η 28η σε μέγεθος στον κόσμο βάσει του ΑΕΠ (παρά τα σημερινά χάλια της), με μια απίθανη γεωστρατηγική θέση και με πετρέλαιο και αέριο, την οποία θέλουν «δεμένη» οι ξένοι «θεσμοί» και τοκογλύφοι. Το κείμενο μου αυτό κυκλοφόρησε ευρέως στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε τέτοιο βαθμό, που αναγνώστες της «ΕΩΚ» και τηλεθεατές των εκπομπών μου στο APT (κάθε Σάββατο 10 το πρωί και κάθε Πέμπτη 1.30 το βράδυ σε όλη την Ελλάδα μέσω DIGEA ) να μου το...στέλνουν πίσω ως «εύρημα» που αλίευσαν στο Διαδίκτυο! Δεν ξέρουν οι φίλοι ότι το είχα δημοσιοποιήσει και το ανέφερα και στην Βουλή ήδη από το 2010. O λόγος που δεν το ξέρουν είναι ότι πολλά ...καλόπαιδα το παρουσιάζουν χωρίς καμία αναφορά στον Αϊβαλιώτη (ή ακόμη χειρότερα το σερβίρουν και ως «δικό τους»!) αποδεικνύοντας ότι τα παντελόνια τα έχουν για να μην ..κρυώνουν, αφού δεν έχουν την λεβεντιά να αναφέρουν από πού το«βούτηξαν».Δείτε λοιπόν, το κείμενο που είχα πει από το βήμα της Βουλής (μεταδόθηκε απευθείας το 2010 απο το Κανάλι της Βουλής) απευθυνόμενος σε αδιάφορους βουλευτές και κοιμισμένους κυβερνώντες αλλά και σε πολίτες που δεν βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει και βολεύονται στην θεωρία της Εθνικής ανημπόριας:
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση. είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε σε 5 θάλασσες από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥΟ ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες ως τη Μασσαλία!                                                                                                           2. Σε όλο τον κόσμο ζουν πάνω από 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Γενέδιοι, Έλληνες των Σκοπίων, της Ουκρανίας , των ΗΠΑ,της Αυστραλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Σουηδίας κλπ.
3.Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε πάνω από 20.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου.                           6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που ιατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα οχήματα, μπετονιέρες, βυτία κλπ και αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα μάχης μέχρι συστήματα λέϊζερ, τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα και η επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη με τεχνολογία « STEALTH» (δηλαδή δεν ανιχνεύονται από τα ραντάρ) όπως είναι π.χ. το «ΠΗΓΑΣΟΣ 2».
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία. Είμαστε 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Έλληνες Κύπριοι πλοιοκτήτες που είναι 5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στον κόσμο στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρο-μαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόνοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόνοι), 1οι στην EE σε βωξίτη (2.174.000 τόνοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα. Τα αλουμινένια αυτοκίνητα της AUDI, ASTON MARTIN, JAGUAR και BMW κατασκευάζονται από το πιο ποιοτικό αλουμίνιο του κόσμου, το Ελληνικό.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο NATO (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι !), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο NATO, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!.                                                                                                                           11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε -10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.         Την άλλη φορά που κάποιος κάνει χρήση του κειμένου μου (και ευχαρίστως του το δανείζω ) ας τηρήσει την στοιχειώδη δεοντολογία και ας αναφέρει πού έχει δημοσιευθεί και ποιος το έγραψε. Δεν έκανα και κανένα... «κατόρθωμα» γράφοντας το, απλώς έβαλα την κοινή λογική, που όλοι έχουμε, να λειτουργήσει και έψαξα στοιχεία. Αυτή είναι η δυνατή Ελλάδα και όχι η δήθεν «ανήμπορη χώρα που σας παρουσιάζουν τα «δελτία των 8»οτα χοντροκά-ναλα του συστήματος. Και όταν λέω «χοντροκάναλα», εννοώ ότι έχουν ΧΟΝΤΡΕΣ ευθύνες για ό,τι έχει πάθει η Ελληνική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια.πηγή: ΕΩΚ κείμενο του Κ.Αϊβαλιώτη τ.Βουλευτή Β Αθηνών
Σχόλια μας: Α) Τα ανωτέρω και πολλά άλλα στοιχεία για το Ελληνικό υπέδαφος, έγραφε το 1978 σε άρθρο του και τα δίδασκε σε δημόσιες σχολές αξιωματικών των Ε.Δ και της  Ε.Α ο πολυγραφότατος διακεκριμένος οικονομολόγος ,συγγραφέας και δημοσιογράφος  Κωνσταντίνος Κόλμερ και δημότης του νησιού μας. Αλλά δυστυχώς ο φίλος Κωνσταντίνος Κόλμερ, είναι και εκείνος στις «μειοψηφίες» που το σύστημα καταπίνει και του κάθονται στο…στομάχι. ΄Εχει προβλέψει πολλά χρόνια πριν το παρόν και το μέλλον της χώρας μας σε θέματα οικονομίας.
Απο το βιογραφικό του : Ο Κόλμερ ουδέποτε συνδικαλίσθη , ανέλαβε δημόσια θέσι και μετέσχε σε πολιτικά κόμματα ή λέσχες που επιβουλεύονται την εθνική μας ιδιοσυστασία.Το πολιτικό κατεστημένο τον θεωρεί «δεξιό, αιρετικό  και …Κασσάνδρα», λησμονώντας ό,τι η προφητεία της τελικώς επαληθεύθη και η Τροία αλώθη. Ο Κόλμερ έχει δύο ενήλικα τέκνα και αθλείται δύο φορές την εβδομάδα. Το παρόν βιογραφικό συνετάχθη υπό του ιδίου , εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως (ως πρέπει να συντάσσονται όλα τα βιογραφικά).  Περισσότερες  πληροφορίες περί του προσώπου του ευρίσκονται στο διαδίκτυο www.ccollmer.com  και στο ccollmer@otenet.gr
Β) Κύριε Κ.Αϊβαλιώτη ο διαχειριστής του ιστοτόπου σας επισημαίνει πως παρά πολλά από τα αναγραφόμενα στο κείμενο σας δυστυχώς έχουν αλλάξει προς το χειρότερο και δεν υπάρχουν πλέον στην χώρα μας, (δεν είναι Ελληνικά), τα έχουν εξαφανίσει «οι δανιστές μας»!!!.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου