Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η Υδρα τι περιμένει; ποιός θα μας πει επίσημα;

Η αλήθεια και ο προβληματισμός είναι φανερός και η επόμενη μέρα της κρουαζιέρας στην Ελλάδα (στην Υδρα μας) κατά την ταπεινή μας γνώμη είναι κτισμένη στην ΄Αμμο;. Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξέδωσε η ΄Ενωση Λιμένων Ελλάδος και τα δημοσιοποίησε το Ινστιντούτο ΣΕΤΕ, το 2014 παρατηρήθηκε ΜΕΙΩΣΗ 13% στις αφίξεις επιβατών και 11% στις αντίστοιχες των Κρουζιερόπλοιων, έναντι μείωσης 10% στις αφίξεις κρουζιεροπλοίων αλλά αύξηση 3% στις αφίξεις επιβατών το 2013.
 Επίσης,σύμφωνα με τα στοιχεία, προκύπτει και η τάση για μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια, αφού το 2014 αποβιβάσθηκαν κατά μέσο όρο 1.289 επιβάτες ανα λιμάνι, έναντι 1.320 το 2013 και 1,157 το 2012.
Εμείς στο νησι για χρόνια τώρα υποτίθεται πως παλεύουμε να λύσουμε το Ακτοπλοικό μας πρόβλημα και κάθε χρόνο πάμε απο το κακό στο χειρότερο σε μια απόσταση 36 ν.μ απο το λιμάνι του Πειραιά προς την Υδρα και με χρόνο ταξειδίου 1ωρα και 10΄. Όταν κάποιοι πριν 20 περίπου χρόνια έγγραφαν και προσπαθούσαν με πράξεις να βρούνε λύσεις, σ' αυτό που έβλεπαν, απλά κάποιοι τους συκοφαντούσαν. Συμπέρασμα: Και οι "απαίδευτοι εισερχόμενοι" για να επιβιώσουν στον τόπο μας "προσαρμόζονται" στον κακό μας εαυτό...............και όλοι μαζί υποφέρουμε. Ετσι ζουν οι κοινωνίες που έχουν φιλοσοφία  το "ο καθένας για τον εαυτό του και για την καρέκλα του, με κοντόφθαλμο προσωπικό κέρδος".-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου