Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ( Δ. Υ. Σ. Υ ) “ Η Λαγουδέρα της Ύδρας”


Η εκλογική επιτροπή αγώνα του Δ.Υ.Σ.Υ , παρακολουθεί από κοντά όλες τις ζυμώσεις των διεκδικητών της Δημαρχίας του νησιού μας στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές. Μετά τα όσα αβάσιμα, ψευδή και συκοφαντικά ακούγονται στα διάφορα στέκια του νησιού μας από τα γνωστά "παπαγαλάκια" που εκπροσωπούν προσωπικές σκοπιμότητες, υποχρεώνετε να προβεί στην παρούσα ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός μας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΔΡΑΙΩΝ  ( Δ.Υ.Σ.Υ),  “ Η Λαγουδέρα της Ύδρας” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Υδραίων Γιάννη  Θεολογίτη, βρίσκεται πολύ κοντά στις αποφάσεις της εκλογικής επιτροπής αγώνα και στην πραγματοποίηση της εξαγγελίας της ποσόστωσης των 18 γυναικών ως και στην συμπλήρωση του επιδιωκόμενου ψηφοδελτίου.

Όλα τα άλλα που σκοπίμως και συκοφαντικά διαδίδονται σχετικά με τον συνδυασμό μας, ανήκουν στην νοσηρή φαντασία   εκείνων που φοβούνται υπερκομματικές συσπειρώσεις, τίμιες και αθόρυβες  διεκδικήσεις ικανών άξιων και δοκιμασμένων μαχητών στα κοινά .

΄Εχουμε γράψει μέσα από τα τεύχη της εφημερίδας “Ο Μπουρλοτιέρης” πως θόρυβο κάνουν μόνον οι τενεκέδες. Το διαδίκτυο μας επιτρέπει οι κινήσεις μας  να είναι με ονοματεπώνυμο, αθόρυβες, μεθοδικές και ουσιαστικές. Η παρουσία του έμπειρου επικεφαλή μας στα στέκια του νησιού μας είναι διακριτική και αξιοπρεπής, όπως είναι η μέχρις σήμερα στάση ζωής του και η καταξίωση του στην κοινωνία.   

 Ο Συνδυασμός μας θα παλέψει για το επιθυμητό μέχρι την τελευταία στιγμή , πολιτισμένα, με αξιοπρέπεια, ήθος και σεβασμό προς στους αντιπάλους. Όποιες αποφάσεις παρθούν από  την εκλογική επιτροπή αγώνα, θα δημοσιευτούν  έγκαιρα και θα κριθούν από τον Υδραίικο λαό.         Η εκλογική επιτροπή αγώνα.

Δεξιά είναι αναρτημένο το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ 
κ Γιάννη Θεολ. Θεολογίτη.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου